• mooie-bloembakken-voor-buiten.jpg

Elho green basics campana 30cm mild terra

Elho-green-basics-campana-30cm-mild-terra
Photo courtesy of: Elho
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel

De green basics campana heeft een elegant design en een unieke bodem voor een optimale afvloeiing van het overtollig water.

is speciaal ontworpen voor optimale plantverzorging en voor alle maten is er een bijpassende schotel beschikbaar. Tip het is het beste om altijd wat ruimte te laten tussen de schotel en de bloempot, zodat overtollig water opgevangen kan worden

Al meer dan een halve eeuw ontwerpen Nederlandse designers van Elho de mooiste bloempotten en plantenbakken voor buiten. Deze duurzame pottery zijn een geweldige manier om een kleurrijke toets aan je tuin of terras toe te voegen.

Wist je dat de bloempotten en plantenbakken van Elho bijzonder milieuvriendelijk zijn? Nu is 70% van de grondstoffen dat dit kwaliteitsmerk gebruikt van gerecycled plastic! Help ons milieu door voor dit milieuvriendelijk product te kiezen.

Op zoek de green basics campana voor buiten? Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze plantenkwekerij te Zwevegem. Dit product is verkrijgbaar tijdens onze openserredagen onder voorbehoud van beschikbaarheid. In geval van uitputting van voorraad kunnen we het product voor u bestellen. Indien het product niet meer verkrijgbaar is helpen we u graag naar een alternatief product van Elho.