fbpx
  • chrysanten-kopen.jpg

Belgian Mums Trio in bloembak 40 cm, in heel veel verschillende kleuren

Belgian Mums Trio in bloembak 40 cm, in heel veel verschillende kleuren
Photo courtesy of: Gediflora
NIEUW 2023-24
Nederlandse naam, volksnamen en synoniemen: chrysant, kleine chrysant, troschrysant, bolchrysant
Plantenfamilie: Compositae - composietenfamilie
Herkomst van de natuurlijke vorm: China en Japan
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Gebruik: kerkhof, terras, balkon, veranda of binnenshuis
Bloemkleur: geel, oranje, roze
Hoogte: 20-40 cm
Winterhard: wist je dat onze chrysanten winterhard zijn? Je kan ze na de bloei terug halen van de begraafplaats en 10 cm inknippen. Plant ze daarna in uw tuin en dek ze lichtjes af met wat bladeren. In de lente beginnen ze al terug te schieten en stipt op tijd één maand voor Allerheiligen beginnen ze opnieuw te bloeien!

Vanaf begin oktober beginnen onze bolchrysanten in bloembakjes en schalen van 40 cm hun 3 kleuren te tonen en dagelijks komen nieuwe bloembakjes van het veld naar onze serre. Er zijn zowel grote als kleinere afmetingen beschikbaar, alsook bolchrysanten in stabiele grijze bloembakken gekweekt en trio’s (meerdere kleuren per pot). Onze chrysanten zijn van een kwaliteit zoals u van ons gewoon bent. Juist 'kleur tonend' of goed kleur tonend, voor elk wat wils, dus het kiezen kan beginnen!

Wist u dit? Al onze chrysanten worden bovengronds gekweekt en niet met de potten in het veld gegraven? Waarom? Bij het oogsten worden de wortels van bovengronds gekweekte chrysanten niet kapot gerukt, alle wortels blijven intact. Hierdoor zijn bovengronds gekweekte chrysanten veel langer houdbaar!