fbpx
  • ijsbloemen.jpg

September - Oktober : In promotie vanaf 12 stuks (volumekorting)

Prijs per stuk : € 3,00

€ 2,90/stuk vanaf 12 stuks (1 volle tray)

€ 2,80/stuk vanaf 24 stuks (2 volle trays)

€ 2,70/stuk vanaf 48 stuks (4 volle trays)

€ 2,60/stuk vanaf 96 stuks (8 volle trays)

€ 2,50/stuk vanaf 120 stuks (10 volle trays)

 

TIP: Delosperma 'Wheels of Wonder®' en 'Jewel of Desert®': droogtebestendige zomerbloeier voor in bloempotten op je terras of in de volle grond!

* Ideaal voor wie regelmatig enkele dagen afwezig is en zijn bloemen geen water kan geven. (B.v. in geval van een 2de verblijf aan zee) Of voor wie regelmatig 'vergeet' water te geven!

 

Een uitgedroogde tuin door weinig neerslag en een brandende zon. Onze ijsbloemen kunnen er zonder probleem tegen! Winterhard en groenblijvend mits u beschikt over een droge goed doorlatende grond.

Type 1: Onze ijsbloem (Delosperma) 'Wheels of Wonder®' groeit snel en breed uit waardoor hij een lang bloeiende bodembedekker is voor een plekje in de volle zon. De plant is dichtbezet met succulent groenblijvend loof waar onkruid nog moeilijk door priemt.

Type 2: Onze ijsbloemen (Delosperma) 'Jewel of Desert®(PBR)' hebben bloemen als juweeltjes! 'Jewel of Desert®' groeit trager en compacter waardoor hij meer geschikt is als winterharde plant voor in bloembakken en sierpotten of om er een smal strookje grond mee te beplanten. Je kan hem ook in volle grond gebruiken als randplantje waar hij niet té breed mag uitgroeien.

Verwondering alom, onze fabuleuze ijsbloemen brengen u een paradijs van kleuren! Deze winterharde ijsbloem is dé nieuwe tuinsensatie en droomplant voor mensen die geen groene vingers hebben of wel eens 'vergeten' water te geven! Onze fantastische ijsbloemen Delosperma Jewel of Desert®(PBR) en Wheels of Wonder®(PBR) zijn jaarrond beschikbaar in verschillende mooie kleuren. Plant dit vetplantje vanaf nu en geniet deze zomer van een bloei-explosie onweerstaanbare kleurrijke juweeltjes! Ijsbloemen bloeien de ganse zomer tot in november. Bovendien hebben ze weinig water nodig, kunnen ze in de hete zon én halfschaduw staan. De belangrijkste eigenschappen: zeer rijke bloei, felle bloemkleuren, winterhard tot -12º Celsius, ziekte-ongevoelig, weinig onderhoud, droogte-resistent en groenblijvend.

Opgelet, als de wortels van ijsbloemen gedurende de winter in zompig natte grond staat dan kunnen de wortels rotten. De bladeren van de Delosperma worden papperig en het loof wordt bruin. Als ze in een goed doorlatende grond geplant worden bv. zandgrond, dan kunnen gemakkelijker langdurige regen in de winter verdragen. Heb je ijsbloemen in potten staan en is het een kletsnatte winter? Probeer dan uw potten onder een afdak te zetten!