fbpx
  • bloembakken-sierpotten.jpg

Elho corsica vertical forest cherry

Elho-corsica-vertical-forest-cherry
Photo courtesy of: Elho

Het unieke Corsica vertical forest set bestaat uit 3 bloempotten met overlooppijp die met de bijgeleverde balkon- en muurhaken onder aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Plaats de vertical forest plantenbakken aan een balkon of aan de muur: beide haken voor bevestiging zijn inbegrepen

Al meer dan een halve eeuw ontwerpen Nederlandse designers van Elho de mooiste bloempotten en plantenbakken voor buiten. Deze duurzame pottery zijn een geweldige manier om een kleurrijke toets aan je tuin of terras toe te voegen.

Wist je dat de bloempotten en plantenbakken van Elho bijzonder milieuvriendelijk zijn? Nu is 70% van de grondstoffen dat dit kwaliteitsmerk gebruikt van gerecycled plastic! Help ons milieu door voor dit milieuvriendelijk product te kiezen.

Op zoek de Corsica vertical forest set voor buiten? Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze plantenkwekerij te Zwevegem. Dit product is verkrijgbaar tijdens onze openserredagen onder voorbehoud van beschikbaarheid. In geval van uitputting van voorraad kunnen we het product voor u bestellen. Indien het product niet meer verkrijgbaar is helpen we u graag naar een alternatief product van Elho.