fbpx
  • zomerbloeiers-trio-kopen.jpg

Petunia Mix (Confetti Garden Petunia Tropical Sunrise)

Petunia Mix-(Confetti-Garden-Petunia-Tropical-Sunrise)
Photo courtesy of: Dummen Orange
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijs: Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze winkel.
Beschikbaarheid: Deze online catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel of per mail.

Op zoek naar de zomerbloeier Petunia Mix ? Voor meer informatie over mooie combinaties met zomerbloeiers voor in bloembakken zoals Confetti Garden Petunia Tropical Sunrise bent u van harte welkom in ons tuincentrum te Zwevegem. De beschikbaarheid van planten zoals de Petunia Mix in onze plantenkwekerij te Zwevegem is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, slagingspercentage van de beworteling van de stekken of kiemkracht van de zaden. De Confetti Garden Petunia Tropical Sunrise is te koop rechtstreeks vanuit ons plantencentrum zo lang de voorraad strekt.