fbpx
  • nieuwe-planten-soorten.jpg

jamesbrittenia (Jamesbrittenia breviflora Goldstar®)

jamesbrittenia (Jamesbrittenia-breviflora-Goldstar®)
Photo courtesy of: Florensis
Vlinder lokkend: ja
Bijen lokkend: ja
Hommel lokkend: ja
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats zon
NIEUWE VARIËTEIT
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze
Bloemkleur: geel, wit
Bloeimaand: juni, juli, augustus, september
Standplaats: zon
Vlinderlokkend: ja
Bijenlokkend: ja
Hommellokkend: ja
Winterhard: nee
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Hommellokkend: ja, diverse bloemen zijn absoluut afhankelijk van hommels om bestoven te worden. Hommels schudden de stuifmeelkorrels uit de meeldraden door het trillen van hun borstspieren. 'Buzz pollination' genoemd, vrij vertaald 'zoembestuiving'.

Jamesbrittenia breviflora Goldstar® overtreft met hun bossige groeiwijze alle verwachtingen. Ze zijn heel mooi gemengd met onze Petunia reeks Amore® en Queen of Hearts.

Zoekt u naar Jamesbrittenia breviflora Goldstar®? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Deze Jamesbrittenia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken?